NOMINATIE BRUIDSFOTO AWARD 2020!

3 december 2019:

Ik kom beneden en zie dat ik een gemiste oproep heb. In een flits zie ik Amersfoort staan, maar ik moet eerst Fien even verzorgen. Ondertussen dwalen mijn gedachten af en bedenk ik me of ik een bruidspaar uit Amersfoort heb of misschien anderen die een shoot zouden willen boeken. PING! Een voicemail bericht haalt mij uit mijn gedachten. Ik luister het bericht af en hoor dat het Bruidmedia is met een verzoek om terug te bellen. Ach, dat zal vast iets met advertenties te maken hebben, denk ik nog. 


Ik bel terug en word doorverbonden met Rutger van Bruidsmedia. “Lianne”, zegt hij, “ik mag je feliciteren met een nominatie voor de Bruidsfoto Award”! Oei, die zag ik niet aankomen en begin te stamelen. Ondertussen denk ik dat het om een andere foto gaat (haha, duh) en ben ik helemaal van mijn apropos. Ik vang op dat ik het nog even stil moet houden en dat ik nog een mail krijg met alle informatie. En dat is maar goed ook, want er blijft maar weinig hangen van het telefoontje. Ik kan het niet geloven! 

13 januari 2020:

En eigenlijk kan ik het nog steeds niet geloven, want ik vind het een onwijze eer dat mijn foto is gekozen, door een hele toffe vakjury, uit ruim 1250 (!) inzendingen. Voor mij is deze nominatie al een prijs op zich. Het fotograferen van bruiloften is iets wat ik met heel mijn hart doe en dat mijn foto nu genomineerd is voelt als een bevestiging voor al m’n harde werk en inzet.


Dan tot slot nog even een shoutout naar deze te gekke bruid: Lieve Laura, dankzij jou vertrouwen in mij, de ontspannenheid tijdens de shoot, je openheid en doordat jij zo mooi jezelf was, is deze prachtige foto tot stand gekomen. DANKJEWEL!  

👉🏼 Stemmen jullie op mijn foto? Je moet wel even elke categorie doorlopen om je stem uit te brengen. En… er zijn toffe prijzen te winnen!

Using Format