2017 // MIJN LIEVELINGSFOTO’S

Altijd wanneer het einde van het jaar nadert, begin ik als vanzelf met het ophalen van herinneringen. Al die beelden van mooie momenten poppen dan één voor één op in mijn hoofd. Vaak weet ik ook nog precies met wie ik was, waar we waren en wat ik aan had (haha, ja echt!). Daarom heb ik ook zo genoten van het maken van deze blog, vól met foto’s van het afgelopen jaar. Alles beleefde ik weer even opnieuw en dat is zo fijn, want ik mocht op zoveel fijne plekken komen en getuige zijn van zoveel liefde! Oh, ik heb zoveel mooie mensen ontmoet; bedankt daarvoor, bedankt voor jullie vertrouwen! Ik voel me aan het eind van dit jaar zo ontzettend dankbaar. 

Van hippe stadsbruiloft naar een relaxede ceremonie in de boomgaard. En van trouwen in een prachtig park met uitzicht over het water tot aan trouwen in het bos of getrouwd worden door je beste vriend in je lievelingskroeg - het was allemaal even gaaf! Ik heb genoten van jullie eigenheid bruidsparen, stuk voor stuk hebben jullie ervoor gekozen om te trouwen op een manier die bij jullie past en niet ‘zoals het hoort’. I LIKE! De liefde spatte er werkelijk van af toen jullie elkaar voor het eerst zagen en wanneer jullie de vows naar elkaar uitspraken. Maar ook wanneer ouders gingen speechen, vrienden lieve woorden  en toffe herinneringen deelden en toen er als verrassing een prachtig zegenlied werd gezongen voor jullie. Elke bruiloft opnieuw, is er wel zo’n moment dat ik eventjes sta te slikken. Geraakt, ontroerd, door zoveel liefde!  

Ik kan hier, zoals je misschien al wel merkt, uuuuuren met je over kletsen en er ligt nog zoveel moois op de stapel om te delen met jullie. Hierbij meteen mijn goede voornemen voor 2018; meer bloggen! Voor nu: pak een oliebol, schenk jezelf een lekker glaasje bubbels in en geniet mee. Hier zijn (een paar van) mijn lievelingsfoto’s van 2017. Cheers! 

Using Format