TROUWEN // BART + WILLIANNE

Mijn wekker ging vroeg, stiekem een beetje te vroeg de dag na m’n verjaardag, maar zoals altijd sprong ik meteen uit bed met een lichte, gezonde kriebel in m’n buik. Yay, ik mag weer! :-) 

Aangekomen bij Willianne was het er al een drukte van belang, wat een gezelligheid op de vroege morgen! Onder het genot van een kopje koffie, dat er écht wel in gaat op zo’n moment, begon mijn werkdag. Ik fotografeerde alvast wat gezellige momentjes en fijne details, maakte kennis met familie en vervolgens was daar hét moeder dochter-moment; het aantrekken van de jurk! De hele buurt liep uit voor de first look van het bruidspaar. Vader Gert had de lachers op zijn hand toen niet Willianne, maar hij de deur open deed voor Bart. Gelukkig voor Bart volgde Willianne al snel en konden ze elkaar eindelijk bewonderen. 

De locatie van de fotoshoot was een groot natuurgebied, echt een heel toffe plek! Wat waren we blij dat we hier konden gaan shooten en niet voor ‘plan B’ hoefden te gaan. Nou, we hadden het nog niet uitgesproken of het kwam met bakken uit de lucht! Gelukkig zijn Bart en Willianne heel stoer en relaxed en niet bang was om een beetje nat en vies te worden. Tussen de buien door maakten we gretig gebruik van de open plekken in het bos, alles voor toffe beelden! En als er dan ook nog rookbommen tevoorschijn komen… 

Super tof en trouwens, om samen te werken met andere beeldlovers en storytellers op zo’n dag. Jan-Willem en Wilco gaven de fotoshoot een heel creatieve sfeer. Soms hoor je heel vervelende verhalen over foto- en videograven die in elkaars vaarwater zitten op zo’n dag, maar alle credits voor deze gasten hoor! Ik vond het heel inspirerend om met jullie samen te werken, want zo voelt dat voor mij. We hebben er met z’n allen alles aangedaan om het verhaal van Bart en Willianne zo mooi en compleet mogelijk vast te leggen. Daarnaast had ik gezellige ‘collega’s’ om me heen, ook weleens leuk want fotograaf zijn is soms best een lonely beroep. 

Met luid gejuich en veel enthousiasme werd het bruidspaar ontvangen door al hun lieve familie en vrienden. Na de nodige oeeeh’s en aaaah’s begaf het gezelschap zich richting de tent voor de ceremonie. Dit vind ik altijd zulke leuke momenten, zeker wanneer het geheel een persoonlijk en intiem tintje heeft zoals vandaag het geval was. Ik geniet me dan helemaal suf, terwijl ik ondertussen alles vastleg. Zo leuk om nóg meer over het bruidspaar te weten te komen! 

Bladen vól champagne werden ingerukt om de toasten op dit kersverse, stralende paar! Vervolgens werden er nog duiven losgelaten en was er een heerlijk lunch in de oude schuur. Een heel fijne locatie, die helemaal was gestyled door de bruid zelf. Allemaal persoonlijke spulletjes, fijne bloemen, neonletters en veel, heel veel foto’s – gemaakt tijdens de loveshoot die we deden. 

Voor de familiefoto’s liepen we met het hele gezelschap de velden in. Een veld met hoge grassen, gelegen aan een bosrand. Je begrijpt vast, mijn hart maakte een sprongetje toen ik deze locatie spotte! Ietwat onwennig, maar wat wil je ook in je mooie feestoutfit, op hakken en sommigen zelfs met blote benen… maar ik beloofde práchtige, spontane foto’s en die zijn er gekomen. Trots op al deze mensen, die openstonden om wat anders dan ‘normaal’ te doen. Zélfs wanneer er kikkers langs je blote benen en tenen (!) springen. 

In de kerk luisterden we naar een goede, leerzame preek over het huwelijk en de liefde. En als al je lieve vriendinnen dan plotseling opstaan en een prachtig lied gaan zingen dan hou je het niet droog… Wat een zegen zulke vriendinnen! 

Toen het bruidspaar uit de kerk kwam, omringd door honderden bellen, begon de zon heel hard te stralen. Perfect voor het diner, want de BBQ ging aan! Lekker buiten tafelen; een walking-dinner met nóg veel meer gasten en dit alles onder het genot van heerlijke akoestische muziek. Genieten!    

Fotografie FOTOGRAFIE DOOR LIANNE // Trouwjurk D’AMORE // Schoenen bruid Zalando // Visagie + kapper DIO // Bloemen Josina van der Heide // Trouwpak Jac Hensen // Schoenen bruidegom Manfield // Ringen Luctra // Cateraar De Essenburcht // Trouwauto Volvo trouwauto // Videograaf Wilco van Meppelen // BABS Greet Ouwerkerk // Locatie Groot
Malckenhorst


Using Format