TROUWEN // OPA’S & OMA’S OP JULLIE BRUILOFT

Stiekem ben ik een heel groot fan van opa’s en oma’s en geniet ik heel erg van hun aanwezigheid op jullie bruiloft. Ook tijdens de nabewerking zijn zij vaak de mensen die een grote lach op mijn gezicht toveren. In deze blog laat ik je précies zien wat ik bedoel, want wat is het genieten als deze mensen op jullie bruiloft kunnen zijn. En bruidspaar, wat zijn jullie bevoorrecht! 

Tijdens de nabewerking van een hele fijne bruiloft had ik weer zo’n moment. Soms word ik gewoon zelf geraakt door hetgeen ik op de foto mag zetten. Het zette mij aan het denken, want waarom vind ik dit nou zo mooi? Waarom is het zo waardevol? Wat maakt opa’s en oma’s nou zulke interessante mensen om te fotograferen? Vaak verteld een bruidspaar mij tijdens een kennismakingsgesprek al waarom het zo speciaal voor ze is, dat opa en oma er bij zijn. Ik mag luisteren naar wat er de afgelopen jaren is gebeurd en wat hun band zo speciaal maakt. 

Ze zijn zo dankbaar dat ze de bruiloft mogen mee maken en dat is wat er de hele dag vanaf straalt. Het is genieten! Een blik, een aanraking en soms tot tranen toe ontroerd. Het zijn hun gezichten waar ik, gedurende de dag, een heleboel emoties zie langskomen en dat is wat ik zo mooi vind en waar ik áltijd naar zoek. Daarnaast brengt het genieten ook veel leuke, spontane momenten met zich mee; opa en oma aan de champagne, vol overgave aan het bellenblazen, als “photobomber” tijdens de familiefoto’s, de eeuwige glaasjes jus d’orange maar ook die éne blik, die éne aanraking zoals alleen opa’s en oma’s dat kunnen. 

Using Format