TROUWEN // RUUD + SUZANNE

Ruud en Suzanne trapten voor mij het bruiloftsseizoen af en hoé! Het was een prachtige, intieme en emotionele dag. Voor mij een thuiswedstrijd, want ik mocht de dag beginnen bij het ouderlijk huis van Ruud in Apeldoorn. Hier trof ik Ruud tijdens zijn laatste voorbereidingen en legde ik wat fijne familiemomenten vast. Vervolgens ging ik al snel door naar Suzanne om ook haar voorbereidingen te fotograferen. De spanning was hier al voelbaar! En toen ik binnenkwam besefte Suzanne ineens dat ik Ruud zojuist al had gezien en probeerde mij uit te horen. Haha, beroepsgeheim! 

Na de first look in de stadstuin, wat wel echt een heel tof momentje was, maakten we ons gereed om naar de fotoshootlocatie te vertrekken. Een hele gave plek aan het water, lekker dichtbij de feestlocatie. De ceremonie werd in een boomgaard gehouden en was heel intiem en persoonlijk. Een leuke trouwambtenaar helpt daar absoluut aan mee, maar jongens… de trouwgeloften overtroffen werkelijk waar alles! Wát een mooie woorden, fijne herinneringen en wat een liefde! 

Eenmaal getrouwd werd er met alle vrienden en familie geproost en gesmuld van de bruidstaart, er werden wat familiefoto’s gemaakt en vervolgens was het tijd voor de kerkelijke inzegening. De kerk zat stampvol kinderen uit de klassen van Ruud en Suzanne, beiden leerkracht. En wat een belevenis is dat, als je juf en/of meester gaat trouwen! De spanning en het enthousiasme was van de gezichtjes af te lezen en toen juf en meester elkaar dé kus gaven werd er hard gegiechel en geschreeuw: “ieeeeeehl, ze zoenen!”. Het feestgedruis barstte los tijdens de kinderreceptie en nadat Ruud alle cadeaus had uitgepakt en Suzanne uitgebreid haar jurk had geshowed onder het toeziend oog van alle meisjes uit haar klas, bewondering alom trouwens, maakten we buiten nog wat groepsfoto’s en was het voor mij alweer tijd om te vertrekken.

Fotografie FOTOGRAFIE DOOR LIANNE // Trouwjurk Très chic // Schoenen bruid Hobb’s // Visagie + kapper Ellen Lesnussa // Bloemen De eeuwige lente // Bruidstaart Gabriella’s taartenatelier // Trouwpak Valkengoed // Schoenen bruidegom Van Dalen // Ringen Klaas Oosterhof // Locatie Bronckhorsthoeve

Using Format