TROUWEN// TOFFE DIY-IDEEËN VOOR JE BRUILOFT! (2)

Yes! Zijn jullie al lekker creatief bezig geweest? Ik hoop dat mijn vorige blog je heeft geïnspireerd en dat je lekker aan de slag bent gegaan of zult gaan. Zoals ik al zei kwam ik nog meer leuke ideeën tegen, dus hierbij deel 2. En we beginnen deze blog waar we de vorige zijn geëindigd, handlettering! :-) 

Je zag ze al even langskomen in mijn vorige blog, deze te leuke krijtbordjes. Bruid Joliene weet wel hoe ze moet stylen en deze bordjes kwamen we dan ook de hele dag overal tegen. Zo leuk! En hoe attent naar je gasten, die slippertjes! Quotes die zij nog meer gebruikte:

- I like you more than pizza and I really like pizza

- ‘Alcohol’ Because no great story started with someone eating a salad!

- Save water, drink beer! 

Daarnaast maakte ze hele leuke houten wegwijsborden en die kom ik vaker tegen! Simpel om te maken en een hele leuke én praktische toevoeging aan je (buiten)bruiloft. Zie hier wat inspiratie…

En stiekem vind ik dit een héle leuke, want kijk: CAMPING! Dit leuke bruidspaar had voor hun gasten een weiland ingericht als camping en beleefden zelf hun huwelijksnacht in de camper. Hoe cute? Feesten tot je niet meer kunt, slapen op de camping en de volgende ochtend heerlijk nagenieten met z’n allen aan het ontbijt.  

Handlettering in het klein, op houten stokjes. Deze stokjes werden gebruikt om de tafelindeling kenbaar te maken. Dit hele diner had trouwens een hele leuke DIY-touch want kijk nou eens hoe origineel deze quotes zijn! Let vooral ook op de plantjes die ernaast staan. It’s all in the details!

Okee, we sluiten deze blog af met een hele leuke  DIY, inclusief stappenplan. Letters zijn altijd een gaaf statement en in combinatie met verlichting geeft het ook een hele toffe sfeer. Een leuke klus om samen te doen! Je leest hier het stappenplan. 

Using Format