Mijn naam is Lianne van der Kwast, thirtysomething en verslaafd aan Instagram. Ik woon samen met mijn lieve man, dochter en kat in een gaaf, oud huis in Apeldoorn. Verhalen vertellen door middel van beeld heeft mijn hart. Ik ben gék op mooie beelden, natuurlijk licht, mooie mensen en fijne details. Ik word zo blij en enthousiast van leuke shoots! :-)

Ik fotografeer met alle liefde jullie verhaal! Ik kan er geen genoeg van krijgen en voel me elke keer weer bevoorrecht als ik jullie, mooie mensen, ontmoet en jullie liefdesverhaal mag fotograferen. Of het nou een bruiloft is of een loveshoot, elke keer is het weer een feestje!


Wil je mij beter leren kennen of m'n werkzaamheden volgen? Naast m'n Instagramverslaving vind je mij ook op Facebook en Pinterest. Ook schrijf ik zo nu en dan wat leuks op m'n eigen blog, ben ik te vinden als leverancier op The Perfect Wedding én voel ik me onwijs vereerd om, uit maar liefst 1250 (!) inzendingen, genomineerd te zijn voor de Bruidsfotoaward 2020*De foto bovenaan is gemaakt door Doreen

Using Format